Vår bevakning

Kc24larms bevakningskameror är anslutna till företagets kameracentral, vilken är bemannad 365 dagar om året . Våra kunniga och erfarna operatörer tar emot och agerar direkt på inkommande larm, antingen genom att via den talande kameran uppmana den obehörige att lämna området eller tillkalla väktare, polis, räddningstjänst. Operatörerna kan även sköta kundernas dagliga göromål som bland annat identitets- och fordonskontroll, öppna grindar, styra trafikljus, tända belysning.

KC24Larm är ett nytt sätt att övervaka er egendom. Det som händer är att när någon kommer in i ett förbjudet område triggas kameran i gång och sänder en videoström via internet till KC24Larms kameracentral och våra operatörer kan då göra åtgärden omedelbar efter behov så som att larma vaktbolag, polis, räddningstjänst.

KC24larms övervakningskameror är anslutna till vår bemannade kameracentral som lagrar inspelningarna dygnet runt.

Vi kan med stolthet säga att KC24Larm som bevakningsföretag är det mest prisvärda alternativet när det gäller övervakningstjänster. 365 dagar, dygnet runt finns våra operatörer i tjänst för att hantera inkommande larm och besluta om påföljande åtgärder. Vi är alltid på plats visuellt.

Miljön är något KC24Larm värnar om. Att sända väktare till platser i onödan påverkar miljön negativt men när det finns ett behov av det sänder vi dit rätt åtgärd till rätt plats i rätt tid.

Kontakta oss för mer information: 072-232 63 99 | info@kc24larm.se